Activiteiten


Hieronder geven wij een toelichting op onze werkzaamheden die wij voor onze cliënten verzorgen.

Onderhoud & Renovaties

Met onze vaste aannemers verzorgen wij renovaties & onderhoud van objecten in onze beheerportefeuille of op verzoek. Daarnaast verzorgen wij ook het technische beheer van uw portefeuille; van (groot) onderhoud tot aan kleine herstelwerkzaamheden. Wij zijn in het beheer kosten kritisch zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Ook hier is de lange termijn visie belangrijk alsmede het huurgenot.​

Advisering

Wij adviseren onze cliënten in de breedte op het gebied van onroerend goed. Als eigenaar / (nieuwe) belegger kunt u geconfronteerd worden met diverse vraagstukken. Zie ook pagina: diensten.

Verhuur

Boomers verzorgt de verhuur van de objecten waar wij het beheer voor verzorgen. Dit verzorgen wij samen met lokale partners om het object onder zo’n breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen. Zo wordt de woning op korte termijn verhuurd (op basis van uitgebreide huurderscheck) en wordt de leegstandperiode geminimaliseerd.

Beheer

Voor onze cliënten verzorgen wij het volledige beheer. Hieronder vindt u beknopt een uiteenzetting van onze beheeractiviteiten:

Technisch beheer

  • verrichten periodieke inspecties, aanspreekpunt voor de huurder voor reparatie-, storings- en onderhoudsverzoeken, uitbrengen onderhoudsvoorstel, verzorgen mutatie inspectie

Financieel beheer

  • incasso huur, huurverhogingen, debiteurenbeheer (& eventueel incassotraject), verrekenen nota’s reparatie & onderhoud & borgbeheer

Commercieel beheer

  • contact met huurder, verzorgen verhuur, bepalen huursom, opmaken huurovereenkomst & contact met de VvE

Administratief beheer

  • Onze cliënten hebben toegang tot online beheer applicatie : overzicht & inzicht van de portefeuille.​

Taxatie

Voor onze cliënten verzorgen wij op verzoek de waardebepaling of taxatie van een object of portefeuille.

Dit kan o.a. voor fiscale redenen zijn of bijvoorbeeld ter behoeve van (her)financiering.

Makelaardij

Wij richten ons voornamelijk op residentieel onroerend goed in het westen van het land. Met name de  steden (en randgemeentes van) Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Aankoop

Voordat wij het aanbod aanbieden aan 1 van onze cliënten gaat er een proces van due diligence aan vooraf. Dit proces is zorgvuldig en hoeft de besluitvorming (richting verkoper) niet te vertragen. Bent u verkoper of tussenpersoon dan komen wij ook graag met u in contact. In de meeste gevallen geen sprake is van financieringsvoorbehoud kunnen wij snel schakelen.

Verkoop

Overweegt u afscheid te nemen van (een deel van) uw portefeuille ? Dan kunnen wij u hierin adviseren en dit voor u verzorgen (on & off market).

Weten hoe wij werken?

Wilt u (vrijblijvend) van gedachte wisselen over uw wensen, vraagstuk(ken), onze diensten en/of werkwijze, dan nodig ik u graag uit voor een kopje koffie.