Mag ik mij
voorstellen


Boomers Vastgoed is een ervaren & deskundige organisatie op het gebied van vastgoedmanagement. Maar wie zit er achter ‘Boomers’ ?

Wie is Boomers Vastgoed ?

‘Boomers’ is opgericht door Nancy Neuteboom.

” Vanaf 2007 heb ik mij ontwikkeld tot een allround (pragmatisch ingestelde) adviseur op het gebied van vastgoedmanagement; het verzorgen van aan- en verkopen, aan- en verhuur, beheer en renovaties van voornamelijk residentieel vastgoed.

Daarnaast heb ik in de studies makelaar & taxateur afgerond.
In de periode 2007 – 2018 heb ik mede een mooi bedrijf mogen oprichten, op- en uitbouwen. In deze heb ik, samen met het team, een onroerend goed portefeuille opgebouwd van 450 mio. voor een groep van 120 investeerders (o.a. C.V.’s, particuliere investeerders, families).

Ondernemersbloed

Het klant- en servicegericht zijn zit in mijn genen: mijn vader was melkboer in de Den Haag en mijn ouders hadden tevens een kruidenierszaak in het centrum van de mooie Hofstad. Door hen en door het meewerken in de zaak (wat als kind van een middenstander vanzelfsprekend is) heb ik bepaalde waarden vanuit huis meegekregen.

Tevens geleerd dat het belangrijk is contact en oog te hebben voor de mensen die voor ‘de toonbank’ staan & het respectvol met elkaar omgaan. Daarnaast ook het ondernemen meegekregen alsmede gezond verstand, pragmatisch kunnen denken & het leveren van continue kwaliteit.

Graag verwijs ik u naar mijn LinkedIn profiel voor meer informatie over mijn ervaring, verdere achtergrond & carrière:

Persoonlijk kennis maken

Tijdens een kopje koffie maken wij graag persoonlijk kennis met u.